Skip to main content

Hout Inkoop

Duurzaam gebruik van Lokaal Hout

Uw bomen krijgen een tweede leven

Hout uit de regio

Heeft u een of meerdere bomen in uw tuin of op uw land staan waar u graag vanaf wil, maar weet u niet hoe u dit moet aanpakken, dan kunnen wij u misschien helpen.

Met ons professioneel team kunnen we uw boom veilig en verantwoord vellen en afvoeren. Wij zijn geïnteresseerd in dikke loofbomen (dus geen naaldhout) voor het maken van meubels. Wij kunnen uw zaagkosten hiermee verlagen. Indien de boom voldoet aan een aantal criteria gebruiken wij de onderstam van de boom voor het zagen van planken of houten balken.

Ons team van zagers werkt vaak met een kraan, waardoor u ook de grootste en zwaarste bomen door ons kunt laten vellen. Bomen van 30 meter hoog en 10 ton zijn geen probleem voor ons team.

Onze Criteria

Wij hebben alleen interesse in dikke stammen (omtrek op borsthoogte vanaf 170 cm) hard loofhout: eiken, iepen, noten, kersen, tamme kastanje, essen, acacia etc. en evt. taxus, gleditsia. Wij doen geen snoeiwerk of onderhoud: Alleen vellen en afvoeren van bomen.

Wij hebben geen interesse in: naaldhout, beuken, populier.

Ons werkgebied is Limburg, maar voor hele speciale stammen of grote partijen komen we ook in de rest van Nederland en de Euregio.

Wij zoeken

Loofbomen

  • Diameters vanaf 50 cm op borsthoogte
  • Alle hardhoutsoorten
  • Alle kwaliteiten

 

hout inkoop


Onze visie

Wij geloven sinds 2008 in het gebruik van lokale duurzame materialen als (hernieuwbare) grondstof voor meubels, interieur- en exterieurbouw. Hout uit Europa is uitermate geschikt voor allerlei toepassingen zowel binnen- als buitenshuis.

Impressies

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onze contactpagina of bel ons direct op +31(0)614172069

Es van 13 ton in Maastricht

November 2019

Es 130 cm diameter onderaan

50 tons Mammoet kraan maakt van deze es licht werk